søndag 18. juli 2010

En deilig dag på Strømsfoss

I blandt har man sånne deilige dager hvor man våkner full av energi og ikke har noen plan, men mulighet til å gjøre hva som helst.
Etter å ha bladd gjonnom gårsdagens avis fant vi ut at i dag var det Strømsfoss som stod for tur....et sted jeg aldri har vært og heller aldri før har hatt noen tanke for å dra til, men solen skinner og temperaturen er sånn passe...så dette blir en bra dag å dra på :-) Mens vi prater på saken ringer våre kjære venner Melinda og Martin....de har en plan...hva med å dra til Stømsfoss i dag?
Hehe, joda dette er dagen å dra på!!
Vi kjører i to-tiden, de med 3 barn og vi med 3 barn.

Etter ca en halv times kjøring gjennom deilig norsk landskap med jorder, hester ( eller kuer som Victoria liker å kalle dem), store flotte hager fulle av blomster og bare mye "god plass" kommer vi frem. Vi senker skuldrene...og ikke bare fordi det sitter barn på dem. Setter oss i vannkanten med bena i vannet og kaster pinner....som etterhvert utvikler seg til å være store steiner som gjør oss bløte :-) Finner en flaske-post som viser seg å ikke være annet enn brus-etikketen som er lagt inn i flasken, men dog så spennende.



Hopping i høyet og litt mer kasting av stein i vannet.....ungene koste seg veldig :-)



På vei hjem stoppet vi på Vanninga og ungene tok et kveldsbad.


En deilig dag for oss alle sammen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar