søndag 11. juli 2010

Fisketur, regn, lyn og torden




Kl. 10.15 var vi på plass i båten i håp om å dra hjem med en makrell-fangst. Vi har en 28" Formula SunSport, som forøvrig er tilsalgs her (veldig fin!!). Dette er første båt-tur med alle de 3 små på en gang, så vi var litt spent på hvordan det skulle gå. Men det var ikke noe problem, Leon satt i bilstolen sin og kosa seg, mens de to andre bytta på å fiske.





Vi hadde plan om å dra hjem i 12-tiden for både Yr og Pent.no meldte regn fra kl. 12, men man kan jo som kjent ikke alltid stole på værgudene, så allerede kl 11 hølja det ned. JIPPI!! Vi sitter i åpen båt!! Det var bare å få ungene inn under dekk og hive seg over kalesjen som ikke er bare bare å sette opp på en amerikansk båt (rene lappeteppet). Men vi kom da i mål...dvs Bent fikk opp kalesjen og jeg jobba rundt med en tørkerull i håp om å få en tørr båt, og det ble ikke så værst. Ungene ble hentet fram igjen, vi tok fram kaffen og var riktig så fornøyde med oss selv! Dette takla vi bra!! Tross i at regnet plasket ned bestemte vi oss for å fortsette turen...



....noe som raskt ble tatt opp til revurdering da lynet begynte å slå ned rundt oss, og det var enstemmig: Vi drar hjem! Ikke ble det noe makrell på oss heller.....men vi hadde en veldig koselig tur og fant ut at vi har 3 eksemplariske båt-barn :-)


2 kommentarer:

  1. dette hørtes ut som en hyggelig tur Jenny....

    SvarSlett
  2. Ja, det var det! Ikke så mye som skal til :-)

    SvarSlett